rood petje

Je kijkt in mijn archief. Ik log nu verder onder mijn eigen naam: Bas de Meijer
.
Navigatie oude site:
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
Vorige afdruk - Volgende afdruk

This content is geotagged Weten waar de foto gemaakt is? Klik op de straat/plaats onder de foto en zie het in Google Maps


Roodpetje Fotografie geen misdaad
20-05-2009 10:49
Door: Bas

De politie van New York heeft nieuwe instructies gekregen hoe ze om moeten gaan met fotografen. En in dit geval pakt het positief uit. Te lezen valt ondermeer: "Given the City’s prominence as a tourist destination, practically all photography will have no connection to terrorism or unlawful conduct. Since photography and/or videotaping is rarely unlawful, absent any other forms of criminality, an investigation of a report of suspicious photography or videotaping thought to be terrorism related is governed by [normal rules…]"

Dat is een belangrijke stap voorwaarts. Verder staat in de instructies dat de agenten niet zomaar beeldmateriaal mogen bekijken op een fototoestel van een fotograaf. Ze mogen een camera in beslag nemen, maar alleen na een rechterlijk bevel mogen de foto's bekeken worden. Ook mogen de foto's niet vernietigd worden, of verzocht worden om de foto's te verwijderen.

Via A Photo EditorBelichtingen
Nog geen belichting

Belicht deze afdruk
Belichtingen niet meer mogelijk
Afdruk bewaren op del.icio.us; Afdruk bewaren op eKudos

Alles op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Vermenigvuldiging, publicatie, reproductie of ander gebruik op welke manier dan ook, is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de fotograaf.
Duplication of any material on this site without author's consent and attribution is expressly prohibited.