rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Tannematica
30-11-2001 21:47
Via Corné een kijkje genomen op Tannematica. Ik was er al eerder wezen neuzen, maar toen stonden er niet erg veel foto's op. Nu twee series over London. Zeker serie 1 is wel leuk om te zien. Mooie details, aardige druks, leuk. Serie 2 is wat minder. Niet vanwege het hoge vakantiefotogehalte (de portretten zijn niet echt veel meer dan leuke vakantiefoto's, waar overigens niets mis mee is), maar toch ook minder interessante details. Tate Modern komt ook minder over dan dat het in werkelijkheid is. Ik vond het een geweldig museum om te zien en ik mis de grootsheid in de foto's. Niet dat zoiets makkelijk vast te leggen is, maar het moet een absolute uitdaging zijn. Zeker voor iemand die volgens mij wel van architectuur houdt.
De kwaliteit van de scans/drukken vallen wat tegen, dus ik wil best wel eens kijken of de echte prints ook echt beter zijn.

4 belichtingen

Robert zei op 01-12-2001 13:00:
B@s,

Dank voor je bezoek. Heb trouwens ook al bij Corne op je reaktie gereageerd en zoals ik daar ook al schreef wordt de kwaliteit en beleving van de foto erg bepaald door de kwaliteit van het beeld en het formaat. Scannen en formaten aanpassen komen dit niet ten goede.
De Tate is inderdaad moeilijk vast te leggen, ALLES is inmens al dan niet fysiek danwel de impressie die het opwekt.


B@s zei op 01-12-2001 13:02:
Robert, je nodigt mensen uit om de foto's dan in het echt te bekijken. Ik ben benieuwd :)
Zevenaar-Arnhem is erg goed te doen.


Corné zei op 01-12-2001 16:24:
gossie, wat onbeleeft, b@s :-)


B@s zei op 01-12-2001 16:35:
Onbeleefd? Ik wil graag gebruik maken van de mogelijkheid de foto's in het echt te zien. Ik weet hoe het kan verschillen tussen scan en een echte druk.