rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Mijn huis
09-12-2001 11:48
Terwijl ik gister zat te genieten van een mooi fotoboek (Shootback en de catalogus van Noorderlicht) kreeg ik opeens een dwang om te fotograferen. Mijn huis, of eigenlijk hoe ik leef. En dus liep ik met een flitsinstallatie en een middenformaatcamera door mijn huis te sjouwen en heb daar rare platen gemaakt. Waarom weet ik eigenlijk ook niet, maar ben wel benieuwd naar het resultaat. De Polaroid geeft mij in ieder geval wel vertrouwen in het resultaat. En het voelde ook goed. Als de resultaten een beetje zijn van wat ik in gedachte had, dan ga ik het vaker doen. Als ik niet oppas word ik een ooit door mij zo verfoeilijkte kunstenaar. Want die vage mensen, daar kan je niets mee.... Hoe kan een mens veranderen :)

4 belichtingen

Corné zei op 09-12-2001 12:34:
gelukkig maar...misschien krijg je dan ooit nog eens waardering voor de door jou zo verfoeide kunstenaars...


B@s zei op 09-12-2001 13:01:
Sorry voor de schandalige taalfout (laat hem nu ook staan). Waardering heb ik onderussen al. Maar op de middelbare school en de HTS had snapte ik niets van die vage lui. Wijsheid komt met de jaren :)


Robert zei op 10-12-2001 13:08:
B@s,

Taalfouten blijf je houden. Is ook niet 'my cup of tea'om alles taal technisch verantwoord te presenteren.
Maar nog even wat anders. Ik heb nog niet gereageerd op jouw meel om een foto-afspraak te maken. Lijkt mij trouwens wel een goed idee maar dit jaar lukt niet meer. Ben ook van plan om de kerst vakantie voor zover mogelijk te gebruiken om de warboel in mijn fotoarchief te ordenen in fatsoenlijke albums e.d.. Misschien dat begin januarie een mogelijkheid biedt tot een afspraak, wellicht dat Corné dan ook zijn experimenten heeft afgerond en wat kan laten zien? We horen het wel, adios!


B@s zei op 10-12-2001 21:44:
Komt goed Robert, je hebt mijn mailadres, dus als je zin en tijd hebt, dan spreken we wel af. Mij komt volgend jaar (klinkt lekker ver) ook wel beter uit.