rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Stokjes
15-12-2001 18:20
Stokjes vliegen over het net. Nog steeds en hoewel kettingbrieven bij mij stoppen, gooi ik een stokje graag verder. Corné dacht dat het loggen en praten over fotografie mij zou gaan vervelen en om mij legaal over wat anders te laten praten gooide hij mij het stokje van Tripleee toe. Welke laatste drie CD's ik gedraaid heb vandaag. Gelukkig dat ik ook genoeg CD's heb gedraaid. Hier komt het lijstje:

1. Eels - Beautiful Freak
Lekker luistermuziek, even tot rust komen. Ook aan te bevelen in combinatie met een glas whisky en een goed boek. De foto op de cover is overigens steengoed. Die ogen....

2. Alanis Morissette - Supposed Former Infatuation Junkie
Weer zo'n luistercd, Ik draai ook wel geregeld CD's waar ik me op kan uitleven, maar vandaag niet echt. Elke weg, mooie CD en de foto midden in het boekje is zo lekker Alanis. Aparte kleuren, je ziet haar gezicht nauwelijks, maar wel sfeer.

3. Moby - Play
Goede CD, met een fraaie lichtmeter op de cover: een Minolta Autometer IV F.

Zoals je leest, praten over fotografie gaat mij zeker niet vervelen. Maar nu, wie krijgt het stokje van mij? Ik stuur het door mij belichte stokje naar Clockwise, een collega freelancer. Ik ben benieuwd waar deze tekstdeiner naar luistert.

Je ozu met de stokjes toch bijna een stokje gaan bedenken waar je een opmerkelijke foto moet kiezen. Een foto die je dan opgevallen is, om wat voor reden dan ook. Kan heel interessant zijn. Maar dat doe ik lekker niet :)