rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Maandelijkse discussie
19-01-2002 17:12
Met een goede vriendin van mij, Marieke, heb ik afgesproken dat we een keer per maand met een paar foto's naar mekaar toe gaan en dan onder het genot van een goed gals wijn oid bespreken waarom die foto's nou gekozen zijn, wat je er in ziet en wat die foto doet. Dat kunnen volgens mij heel aangename avonden worden.
Marieke is afgestudeerd aan de Fotovakschool, studeert nu voor art-director en doet graag commercieel en reclamewerk. Ik ben autodidact, door de praktijk wijzer geworden en doe vooral straatfotografie. Beide zijn we verzot op fotografie en vinden dat techniek ten dienste staat van de boodschap. En we willen graag wat meer autonoom werk maken. De verschillen en overeenkomsten lijken me wel boeiende discussies opleveren.

3 belichtingen

Barto zei op 19-01-2002 17:45:
Dat is leuk! En veel intensiever dan een fotoclub. En ook minder vrijblijvend, wat alleen maar goed is om je te 'dwingen' vrij werk te maken.


Lamster zei op 20-01-2002 22:07:
Goed idee, maar ik dacht dat je liever Rooje of Zwarte loper drinkt i.p.v. bourdeaux!


B@s zei op 21-01-2002 22:31:
Ik ben verzot op whisky, maar een goed wijntje is ook zeker niet te versmaden :)
Wij gaan overigens niet alleen onze eigen foto's bespreken, maar gewoon foto's die ons aanspreken. Kan dus ook uit een boek zijn oid.