rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Uit de oude doos
08-05-2002 15:52
Bij Juul zijn foto's uit haar jeugd te zien. Het is altijd wel leuk om de oude foto's terug te zien. Bij het opruimen enkele maanden geleden kwam ik negatieven tegen uit mijn jeugd. Foto's gemaakt door mij moeder met een halfkleinbeeldcameraatje.
Geinspireerd door Juul zet ook ik maar even wat foto's uit mijn jeugd hier. Uit de tijd dat ik nog een lief jongetje was :)
Opa van Vliet
De man rechts op de foto is mijn opa. Hij had een fotozaak in de Nachtegaalstraat in Utrecht, maar dat was ver voor mijn tijd. Wie de andere man is weet ik niet, ongetwijfeld een oom van mij, maar mijn familie aan moederszijde ken ik vrij matig.
Televisie kijken
Met zn allen voor de buis gekluisterd. Televisie kijken was nog iets speciaals :)
In bad
Met 6 kinderen wil je wel meer kinderen tegelijk in bad stoppen. En wij maar ruzien wie aan welke kant van het bad mocht.
In de MG
Iemand huurde een garage bij ons om zijn MG te stallen. Ik vond het geweldig mooie auto's en was dan altijd trots als ik er even in mocht zitten.
Op schoolreis
Beleef de dag van je leven in het Flevohof. Lang geleden, toen pannenkoeken nog pannekoeken waren. De neuspulker was een vast speelvriendje op de lagere school.
In de prijzen
Met een kleurwedstrijd had ik een fiets gewonnen en meneer Hetterscheid van de Vivo reikte de prijs uit. Een echte in hoogte verstelbare fiets.
In het gras
De transformatie naar hardrocker. Heel stoer met een DAF zweetbandje ook!