rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Dauwschieten
09-05-2002 05:03
Op de lagere school gingen we thuis vaak met hemelvaartsdag dauwzwemmen. Vreselijk vroeg opstaan om en paar baantjes te trekken in een zwembad. Je kreeg er geloof ik helemaal niets voor. Later op de middelbare school ging ik dauwtrappen met een paar vrienden. Ook dan weer vroeg opstaan en fietsen. Meestal overigens naar een andere schoolmaat op de camping. Na de middelbare school deed ik eigenlijk aan dauwslapen. Ik was meestal vroeg op vanwege reizen.
Vandaag ga ik weet wat doen in de ochtend. Ik ga dauwschieten. Niet met wapens uiteraard, maar met de camera. Helemaal precies weet ik nog niet wat ik ga doen, dat zie ik vanzelf wel.
Goedemorgen allemaal!

4 belichtingen

Fotowillem zei op 09-05-2002 07:56:
Ook goede morgen, zelf ben ik ook vroeg op, niet om te gaan douwtrappen maar om even met mijn digi te gaan spelen. Ik ben overstag en heb er gisteren een gekocht, mijn gezondheid laat al me al dik twee jaar behoorlijk in de steek, daar doe je niets aan, dat overkomt je. Het hoofd wil wel maar het lichaam niet, dit betekent ook dat ik mijn passie “fotografie” tot mijn spijt niet zo kan invullen als ik dat wil. Het werken in de doka wordt mij te zwaar, even een weekje hier of daar heen lukt niet meer. Gelukkig heb ik mijn site en kan ik op het “World Wide WEB” ook heerlijk met fotografie bezig zijn. Maar waar ik ook ben,ik kijk toch een beetje met een fotografisch oog, zie je momenten die je had willen pakken. Zo’n digi is dan een handig ding, en kan ik weer een stuk invulling geven aan iets waar ik enorm veel plezier aan beleef. Natuurlijk hoop ik dat het in de toekomst allemaal wat beter gaat, en t.z.t mijn doka weer in te duiken, tot die tijd ben ik lekker onder de pannen zonder daarvoor veel inspanning te hoeven doen, wie weet wat er uit komt rollen. Op korte termijn heb ik een eigen “WEBLOG” Barto, “de maker van mijn site” heeft ook dit weer schitterend voor me gemaakt. Ik hoop dan ook dat ik eerdaags in dit "WEBLOG" mijn eerste foto’s te tonen, wat kan vertellen over mijn ervaringen hoe het is om naast je analoog met zo’n digi te werken.

Willem.


Gaafy zei op 09-05-2002 12:25:
Ik heb vanmorgen om 6.00 opgestaan om de skates onder te binden. Gezellig met een hele groep wezen fietsen/skate. Wel wat foto's gemaakt, maar niet de moeite om voor onbekende op het web te zetten.


Merel zei op 09-05-2002 13:06:
Ik ging toen ongeveer naar bed :-)


B@s zei op 09-05-2002 13:33:
Merel, Merel toch.... Ik moet wel bekennen dat het tegenviel om op te staan. Lag tegen 2:00 in mn nest. Maar ja, had ik maar een vak moeten leren :)
Gaafy, douwschaatsen, douwskaten of wat dan ook, het is heerlijk om zo vroeg buiten te zijn. Althans vond ik wel :)

Willem, leuk je hier even te lezen al is het bericht toch wat minder. Ik had van Barto al een en ander gehoord. Ik ken (en bewonder) je werk, heb het meermalen mogen aanschouwen. Inclusief een praatje van jou.
Hopelijk gaat het inderdaad beter binnenkort, je kan gelukkig nog fotograferen. Maar je drukken zijn van uitstekende kwaliteit, die moeten we voorlopig dan missen.
Ben ook benieuwd naar je weblog. Ik hou het in de gaten!