rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Meedoen is leuker
20-07-2002 00:49
Vanmorgen redelijk op tijd opgestaan om naar Cuijk te reizen. Vanaf Cuijk zou ik meelopen met een paar lui van de wandelclub, nou ja club, meer zooitje.
Vooraf wilde ik wel foto's maken en het ging lekker. Met flits uiteraard. Opmerkelijk hoe makkelijk mensen op de foto gaan bij dit soort evenementen. En maar vragen of ze nu op de voorpagina van de Telegraaf komen. Nou nee.
Vanaf Cuijk naar Nijmegen druk fotograferend de intocht weer eens meegemaakt dus. En ik vond het vreselijk. Vreselijk omdat ik liever echt de intocht mee zou maken, met de 200km in de benen. Ik werd weliswaar toegejuichd door de mensen aan de kant, maar helemaal echt was het niet. Voordeel van het niet echt lopen van de Vierdaagse is dat ik niet moe was en dus meer energie had om op het beeld te concentreren. Dat ging vooral goed tot de McDonalds, overal dook ik tussen, achter etc etc, maar na de McDonalds werd het te druk. Maar wel gezellig.
Volgend jaar zal mijn digitaal ongetwijfeld wel weer terug zijn en dan loop ik weer mee en fotografeer ik ook. Maar niet zo intensief als vandaag. Driehonderdzestig beelden over 15km is wel veel :-)

4 belichtingen

Geert zei op 20-07-2002 01:52:
Ben benieuwd naar de foto's, wanneer heb je ze online.


Barto zei op 20-07-2002 03:21:
Je moet wat over hebben voor goede foto's, 200 km meelopen kun je volgend jaar wel weer doen! 10 Films, dat zal wel even duren voor je een selectie hebt gemaakt. Ik ben zeer benieuwd!


FW zei op 20-07-2002 08:59:
@ Barto schreef, Ik ben zeer benieuwd!

Ik ook.


B@s zei op 20-07-2002 09:35:
Vnadaag gaan ze weg en als ik uit heb kunnen zoeken, dan scan ik ze in. Ik hoop vandaag nog.