rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Videoband
27-07-2002 23:04
Ik had van barto de videoband geleend met een paar uitzendingen van Hollands Zicht. Vandaag even gekeken naar Hellen van Meene, Thom Hoffman, Wendelien Daan en Kadir van Lohuizen. Ik ben gevallen voor Hellen en Wendelien. Als fotograaf dan. Hun werk kon ik al enorm waarderen, maar hun aan het werk zien vond ik erg leuk. Het enthousiasme van Hellen toen haar foto voor Foam gebruikt bleek te zijn en dat ze zelf nog lekker in de kleurendoka thuis aan de gang gaat. Geweldig! Begonnen bij de Hema fotoservice, nu een van de betere fotografen. Alleen model zijn voor haar lijkt me geen pretje, die arme jongen met de vis (wel een gave plaat geworden).
Ook Wendelien Daan vond ik erg leuk om te zien. Ook helemaal gek van beeld, lekker enthousiast en toch erg serieus bezig met het beeld. Prachtig, ik houd van dat soort fotografen. Gewoon bij een drukke straat aan de gang gaan met flitsinstallatie en lekker kalm blijven. Erg goed.

Kadir van Lohuizen was ook interessant om te zien. Hij kan echt goed fotograferen. Heb dan ook bewondering voor hem. Maar zijn werkwijze verraste mij niet.

1 belichting

Kim zei op 28-07-2002 11:06:
Hee, da's die uitzending waar ik je indertijd over gemaild heb. Leuk :-)

Hellen die staat te hupsen van blijdschap bij een abri met haar werk erin en later bleek 't zelfs op een gebouw te hangen...!