rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Traktaties
10-08-2002 18:37
Afgelopen week lekker vrij geweest en ook vooral weg geweest. Om me te ontspannen. Doel was deze keer niet fotograferen, maar gewoon even bijkomen van alles. Ik begon in Amsterdam, en eenmaal daar begon ik toch vrij snel te fotograferen. Omdat Amsterdam en al die mensen daar toch wel fotogeniek zijn. Het blijft leuk. De tweede dag liep ik wat rond in de buurt van Artis en zag vroeg in de ochtend ineens iets fraais. Enorme portretten hingen bij een school aan de muur. Prachtige portretten. Ze bleken van het project "Je leven vergeten" van Alex ten Napel te zijn. Portretten van mensen met de ziekte van Alzheimer. Werkelijk prachtig en een cadeautje om het zo onverwacht te zien.
's Middags op weg naar Antwerpen en donderdag wat rondgelopen daar en ik liep ineens bij het Museum van de Hedendaagse Kunsten. Gelijk naar binnen gegaan, want moderne kunst heeft mijn interesse wel. Bij de flyers lag er ook een van een gallerie vlak in de buurt. Met veel aandacht voor fotografie. En zo bekeek ik in Antwerpen "Erfenis van het moederlandschap" van Filip Naudts en Jerry Konincks. Mooie fotografie, vooral van Naudts. Heerlijk, alweer een verrassing.
Niet echt als fotografisch weekje gepland is het dus stiekem het wel weer geworden. Niet dat ik het erg vind, ik heb genoten.

2 belichtingen

FW zei op 10-08-2002 19:29:
Niet echt als fotografisch weekje gepland is het dus stiekem het wel weer geworden.

Het laat je nooit meer los B@s;-))


Jan-Edward zei op 10-08-2002 19:39:
Da's toevallig, ik had vanmiddag net eens tukje over Alex ten Napel op mijn site gezet.