rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Barto op bezoek
25-08-2002 01:07
Barto op bezoek (38k image)
Even een serie uitzoeken, de doka in en eten was de planning. Het even kan weggelaten worden, voor de rest is alles gebeurd. De serie uitzoeken kostte veel tijd, maar was erg aangenaam om te doen. Goed praten over waarom een foto nu wel of niet moest, het geheel en fotografie in het algemeen. Heerlijk, met iemand die openstaat voor fotografie over foto's te praten. Was erg leerzaam en leuk, Barto is een uitstekende sparring partner voor mijn fotografie. Wel een etentje waard.
Daarna de doka in, een vrij eenvoudig negatief afdrukken dachten we. Beetje tegenhouden en de rest is standaard. Dus niet. Er zijn de nodige vellen door de ontwikkelaar gegaan voor we tevreden waren. Maar het resultaat mag er zijn. Ook het tweede negatief kostte (onnodig) veel tijd, maar wel weer een goed resultaat en dat telt. En uiteraard ook weer de nodige gesprekken gehad over fotografie en Barto weer een klein beetje het dokavirus meegegeven.
Zo wordt het toch later dan verwacht. Niet dat dat erg is. Ik ben lekker met fotografie bezig geweest op een goed niveau. En goed productief geweest. Het nuttige met het aangename verenigd dus.

2 belichtingen

Rene Smit/Yeplog zei op 25-08-2002 09:37:
Nog even oefenen en je mag voor Elle Eten gaan fotograferen ;) (Mag ik dan mee als je assistent?)


FW zei op 25-08-2002 10:14:
Barto is een uitstekende sparring partner voor mijn fotografie. Wel een etentje waard.

Je brengt mij op een idee B@s, Barto heeft doet voor mij ook erg veel, zie mijn site en weblog, zonder zijn hulp en geweldige inzet zou ik nooit op dit "WWW" mijn vleugels uit hebben kunnen slaan. Zijn telefoon nummer staat met een vette viltstift boven op mij PC geschreven, ik zal hem daarom eens uitnodigen voor een lekker etentje bij de Chinees in Nijmegen of zo, wellicht dat hij dat leuk vindt. Zijn kamer zal zo langzamerhand wel volhangen met foto’s en bedankjes denk ik.