rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Productfoto's
10-09-2002 10:09
Bij productfoto's gaat het om een goede stofuitdrukking, je moet kunnen zien wat het voor materiaal is. Uiteraard speelt ook sfeer een rol en het product moet aan een bepaald beeld voldoen. Het is niet makkelijk vind ik, ik ben er dan ook geen kei in. Maar het is op zich wel leuk om af en toe eens te doen, product in de handen hebben, voelen, kijken en proeven wat het nou eigenlijk is. En dan een passende verlichting, belichting en compositie maken. Een hoop werk, dat ik toch liever overlaat aan een specialist.

2 belichtingen

Rene Smit zei op 10-09-2002 16:31:
Goh.. dan moet ik meteen denken aan het bewuste kopje koffie. Maar ik vrees toch echt dat de P..ze-aroma niet van mijn foto afstraalt... (en nog minder van die digitale bak van je ;))


Rene zei op 10-09-2002 16:33:
Die van Evian is gaaf... ik zie me al knoeien met zwarte koffie :) Maar op zich dacht ik: Koffie als centrale thema in mijn fotografie is een onderwerp waar je best veel mee kan en vele richtingen op kunt (van productfotografie tot sociale fotografie)... Maar om nou van je werk je hobby te maken... :)