rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Opofferen
15-02-2003 23:26
Het aanzien van fotoboeken die slordig in mijn kast lagen was niet fraai. Maar een ruimtegebrek, dus een probleem. Naast de negatieven en dia's, dozen afdrukken, stapels fototijdschriften, fotoboeken en de administratie stonden in de boekenkast ook nog boeken en folders van DAF en een rij tijdschriften over reptielen en amfibieën. Stonden, want ik offer de ruimte op aan de fotoboeken, die kon ik niet meer kwijt. De rest gaat voorlopig de berging in, roemloos, want ik kom daar niet erg vaak. Tot ik een grotere ruimte heb. Mijn boekenkast achter mij is nu bijna geheel gevuld met fotografie. Ooit stond het vol met techniek en auto's. Tijden veranderen.

3 belichtingen

Barto zei op 16-02-2003 10:35:
Ik heb het laatst rigoureuzer aangepakt: al mijn studieboeken zijn met het oud papier meegegaan. Een flink aantal kilo's en een meter ruimte vrij voor de fotoboekenverzameling :-)


Bas zei op 16-02-2003 10:54:
Bij tijd en wijlen gaat ook ineens veel weg. Laatst nog de nodige kilo's autofolders weggedaan. Aan de liefhebber dan :-)


Micheline zei op 20-02-2003 23:47:
Er staat nog meer vulling te wachten bij mij hè, dat weet je toch nog? Misschien dat er binnenkort een opening van een tentoonstelling in Zevenaar is waar ik naar toe ga, dan breng ik het wel even langs.