rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Publieksfotograaf
24-02-2003 06:48
Ik ben niet echt een publieksfotograaf, trouwerijen en de studioportretten zijn niet helemaal mijn stijl. Om te fotograferen voornamelijk. Er naar kijken kan ik wel, alhoewel er maar een paar fotografen zijn die mij echt kunnen boeien. Het doet mij te weinig en er is teveel standaardwerk in, hoewel we in Nederland vrij vrij zijn. In Amerika is het allemaal wat traditioneler en misschien dat ik juist daarom de foto's van Bambi Cantrell wel kan waarderen. Ze is niet zo conservatief.

4 belichtingen

J-E zei op 24-02-2003 09:01:
Ik vind het juist wel afgezaagd. Overigens vind ik die foto's die je in etalages van "trouw"fotografen ziet ook verschrikkelijk ;-)


Geert zei op 24-02-2003 09:31:
Je moest eens weten hoe traditioneel de Nederlander is. Vooral als het gaat om zichzelf op een foto. Mijn portretten zijn vaak een beetje afwijkend toch wordt bijna altijd de meest standaard foto gekozen. Mijn keuze hang ik dan vaak in de etalage. Daarop komen vaak leuke reacties en kopen ze die foto alsnog.


J-E zei op 24-02-2003 14:25:
Dat de gemiddelde Nederlander geen smaak heeft is bekend ja ;-) Ik benijd ook niemand die trouwfoto's moet maken, en zich naar die smaak moet richten.


Bas zei op 24-02-2003 20:59:
De doorsnee Nederlander is idd conservatief, maar gelukkig zijn er toch wel een groot aantal fotografen die wel creatief werken en dat ook laten zien. In Amerika is het allemaal nog veel stijver en Cantrell is toch voor Amerikaanse begrippen zeker losjes in de fotografie. Dat waardeer ik.