rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Bas-proof
24-05-2003 10:32
De Coolpix was al eens gevallen uit de fototas en er zat een behoorlijke barst in, maar de camera deed het nog goed. De laatste tijd had ik het geveol dat de autofocus niet helemaal lekker meer was. Gisteren (of vannacht) donderde de camera weer op de grond. Dansen met een camera is niet het meest handig. De barst is significant toegenomen en gaffertape (welke fotograaf kan zonder gaffertape?) houdt de camera nu bijeen. Een duurtest wijst duidelijk uit dat de Coolpix niet Bas-proof is. En nu zat ik al te loeren naar een andere camera, volgens mij moet er nu heel snel een andere komen. Van 10mm plaatstaal misschien :-)

2 belichtingen

Herman zei op 24-05-2003 21:39:
Een titanium M6? :-D Tegenwoordig is het bijna allemaal plastic : Mijn oude X-700 is een tijd terug vanuit mijn rugzak op de straatstenen gevallen. Wel wat geschaafd en een paar deukjes maar zeker geen barsten. Moest alleen gereviseerd worden. Dit moet ik niet proberen met mijn Olympus C2040z digicam. Die is oh zo fragiel en ook niet gemaakt voor dagelijks gebruik: de symbooltjes op de knopjes zijn al volledig vervaagd. Gelukkig kan ik 'm nu wel bijna blindelings bedienen.


J-E zei op 24-05-2003 22:33:
Wat heb je aan de nieuwste techniek als het toch snel stuk is?

Geef mij maar een degelijke "ouderwetse" camera die niet meteen verbuigt als je hem nieuw uit de doos pakt. Dan hoef je hem ook niet na een jaar weg te gooien.