rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Veranderingen
23-12-2003 21:32
Door:Rood Petje

Deze log gaat binnenkort op de schop. Ja, de plaatjes worden wat groter in de pop-up. Maar dat wilde ik niet zeggen. Wel dat de url bas.demeijer.com/roodpetje komt te vervallen. Een voortijdige waarschuwing dus om eventuele bookmarks (mocht ik daar in gekomen zijn) en links aan te passen. Misschien komt er ook een hele nieuwe lay-out, maar dat weet ik nu nog niet. Wel dat Greymatter verlaten wordt. En dat betekent ook dat ik weer opnieuw begin te tellen (het archief blijft natuurlijk!). Het lukt me namelijk niet om de entries goed te importeren. Iemand nog wensen overigens? Niet dat ik er naar luister, ben namelijk niet eigenwijs.

6 belichtingen

Rene Smit zei op 23-12-2003 23:05:
Ratings van je foto's? Meer mooie dames à la camarados? eh...


Juul zei op 24-12-2003 01:42:
Kwistnie eens dat die url bestond :o)
Wensen? Neuh, geloof het niet, nou ja... ;o)


Renee Teunissen zei op 24-12-2003 08:00:
Hey, zo'n move ben ik ook aan het maken!
Of het andere software wordt, dat weet ik nog niet. Wel dat het andere hardware wordt - dus wellicht ook andere software - Ik ben er nog niet uit.
Het webservertje is aan vervanging toe - zo'n oud Pentium100 met linux - heeft zijn tijd gehad. De nieuwe staat klaar, maar nog tijd gehad om naar de provide in Rotterdam te rijden..

Maar zoals ik al zei - ik weet het nog niet. Eerst de style maken in photoshop en dan zien we wel weer verder.


ecritures zei op 24-12-2003 08:24:
Wat ga je ipv Greymatter dan gebruiken? In iets als movable type moet je de entries kunnen importeren toch?


Bas zei op 24-12-2003 10:37:
@Rene, ratings zullen er zeker niet komen. Heb ik in het begin gehad maar vond ik toch niet echt interessant. En wat betreft de mooie dames: dan zit je hier verkeerd.

@Ecritures: Ik ga naar Nucleus. Heb ook met Movable type gespeeld, maar beviel niet echt. En het is mogelijk om entries van GM naar Nucleus te importeren, maar bij mij ging het steeds fout. Waarschijnlijk te veel entries gok ik.


J-E zei op 24-12-2003 11:54:
Niet eigenwijs? Ik dacht óf eigenwijs, óf niet wijs.

:-)