rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Jong geleerd...
25-12-2003 22:14
Door:Rood Petje

door sam (49k image)
Sellersmaat Zevenaar, 19:43
Foto: Sam de Meijer


Mijn nichtjes en neefje zijn helemaal gewend aan de camera, wat wil je met mij als oom. Neefje Sam wil zelfs graag op de foto, vooral omdat hij daarna de foto kan zien. En hij weet ook precies hoe hij door de foto's moet bladeren. Tijd voor een vervolgcursus dus. Boven staat de eerste foto die hij gemaakt heeft. Ok, ik heb de camera wel een beetje gericht en ik wist ook wel dat ik met de groothoek in ieder geval zijn ouders in beeld zou hebben. En ik heb zijn vinger op de ontspanknop gezet en even aangegeven hoe hij moest doordrukken. Maar voor de rest helemaal zijn foto. Hij keek door de zoeker (als een volleerd fotograaf) en drukte uiteindelijk zelf. Na de eerste volgde nog meer foto's. Zoals mijn oom mij besmette met het fotovirus, geef ik het nu keurig door :-) Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

3 belichtingen

Thijs zei op 28-12-2003 09:38:
@Bas: Dat vindt mijn dochter (bijna 5) ook het mooiste, metteen foto's terugzien. Maar eigenlijk weet ze niet beter, en als ik nog wel eens met een Pentax ME Super, of mijn F60 fotografeer, staat ze altijd enigzins teleurgesteld naar die zwarte achterkant te kijken..


Eric zei op 29-12-2003 15:36:
de 'Digital Generation'...


Thijs zei op 29-12-2003 20:12:
@Eric: Tsja, dat zat ik me later ook te bedenken, niet dat ik me nou erg oud vindt, maar er groeit nu een generatie op die misschien nooit meer een filmrolletje in zijn of haar handen zal houden.

Ik voel me wel oud, zo ineens...