rood petje

Je kijkt in mijn archief. Ik log nu verder onder mijn eigen naam: Bas de Meijer
.
Navigatie oude site:
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret

This content is geotagged Weten waar de foto gemaakt is? Klik op de straat/plaats onder de foto en zie het in Google Maps

petje Petje op, petje af
12-02-2010 00:00
Door: Bas

Op 12 augustus 2001 begon ik met webloggen. Het was de tijd dat webloggen iets aparts was en vooral ook aparte namen hadden. Ik besloot te loggen onder de naam Rood Petje, een verwijzing naar het hoofddeksel dat ik vaak draag. De afgelopen jaren is mijn log uitgegroeid tot een aardig bekend fenomeen bij fotografen. Dat is leuk en daar ben ik blij mee. Mensen kenden mij eerder als Rood Petje dan onder mijn eigen naam. Nu zijn we 8,5 jaar verder en nader ik de 40. Tijd om mijn petje af te doen, virtueel dan.

Vanaf vandaag ga ik verder loggen onder mijn eigen naam: Bas de Meijer. Het webadres roodpetje.nl blijft wel gewoon bestaan, je moet het kind niet met het badwater weggooien.
(meer op de nieuwe site)
Chemicaliën: © Bas de Meijer; Nucleus; W3C; RSS2;
Voeg toe aan Technorati; Voeg toe aan del.icio.us;
Alles op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Vermenigvuldiging, publicatie, reproductie of ander gebruik op welke manier dan ook, is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de fotograaf. Duplication of any material on this site without author's consent and attribution is expressly prohibited.