rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Doka
09-06-2002 21:35
René wilde een paar prints hebben van zijn middenformaat negatieven. Analoge prints, om te vergelijken met de digitale prints. Even bakken vullen met zooi, paar afdrukjes maken en weer de bakken leegmaken en schoonspoelen. Gewoon ff snel een half uurtje, misschien uurtje in de doka. En dan besef ik me wel weer hoe lekker het is om een vaste doka te hebben. Geen ge-emmer met verduisteren etcetera, gewoon er even in en in no time is alles weer schoon. Als ik ooit ga verhuizen, dan wil ik op de nieuwe plek ook wel weer een doka. Ook al kom ik er niet zo vaak, het is gewoon zo heerlijk.

3 belichtingen

Rene zei op 09-06-2002 23:25:
Als ik eens ga verhuizen, wil ik waarschijnlijk ook weer een doka, en dan vooral voor zwartwit op middenformaat. Ik heb wat op de site gezet: http://www.studiorene.nl/foto/anadig.htm


B@s zei op 10-06-2002 14:20:
Ik zag je mailtje René. Leuk!


Carool zei op 10-06-2002 14:52:
Hoi rood petje,
Eindelijk, een fotolog (had ik tenminste tot nu toe nog niet gevonden)! Ga door! Zelf surf ik regelmatig, op zoek naar mooie fotosites, maar het blijft toch zoeken naar een speld in een hooiberg.. Nu kijk ik gewoon elke dag even op je site!
Even een opmerking over die 6x6 vergelijking: als je een 6x6 negatief direct inscant, is de kwaliteit even goed als een doka print.