rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Zou het?
17-06-2002 23:22
Morgen werk ik thuis en de digi zal naar mijn werk gestuurd worden. Zou morgen dan de digi eindelijk op het werk aankomen? Dat ik een mailtje of een telefoontje krijg met de mededeling dat er een pakketje voor mij is binnen gekomen. Dat ik gewoon weet dat het mijn digi is en ik er nog niet mee kan werken... Juist nu ik morgenavond er een zakelijke toepassing voor had. Maar ja, eerlijk gezegd durf ik niet meer te geloven dat ik de digi snel heb.
Daarom wacht ik morgen maar thuis op de bestelling van Capi die binnen moet komen. Was net zoveel als de digi met extra accu en geheugen ongeveer. Lekker analoog waar voor je geld :)

3 belichtingen

Barto zei op 17-06-2002 23:30:
Wij zijn helemaal niet nieuwsgierig en willen helemaal niet weten wat je bij Capi besteld hebt. Waarom gaat de CP naar je werk?


B@s zei op 18-06-2002 07:58:
Voornamelijk films Barto (en upgrade Photoshop 7, maar die was niet in voorraad dus komt later pas)
De CP gaat naar mn werk omdat het met de pakketdienst zou komen en die zijn niet zo flexibel als de PTT. Als ze het geprobeerd hebben en ik ben niet thuis, moet ik ergens op een industriterrein in Arnhem binnen kantooruren en op werkdagen het pakketje ophalen. Op kantoor is altijd iemand aanwezig, dus dat was handiger. Vooral omdat ik niet weet wanneer de CP afgeleverd gaat worden.


FW zei op 19-06-2002 07:20:
Heb je die "digi" nu terug?