rood petje
ontwikkelaar fixeer contactsheet zelfportret
< vorige afdruk > volgende afdruk

petje Secundaire voorwaarden
26-04-2003 12:48
secundair (42k image)

Een klant van mij betaalt niet echt geweldig, maar er zitten soms wel leuke klussen bij met leuke 'secundaire arbeidsvoorwaarden' zeg maar. Het gaat dan met name om produktfoto's, ik krijg ze of toegestuurd of ik moet ze zelf halen. Na het fotograferen mag ik ze dan zelf gebruiken. En zo heb ik al maaltijden van Toko Lien gehad, diverse paasprodukten gekocht, zomerprodukten (perenijsjes!!! en lekker vers fruit en drankjes) en nu moet ik trendy dranken fotograferen. Ik heb nu een voorraad Smirnoff, Zinniz, Pushkin, Breezer en meer vreemde drankjes. De helft lust ik waarschijnlijk helemaal niet en voor mezelf kopen zal ik het zeker niet. Het komt wel mooi uit, op 17 mei geef ik mijn verjaardagsfeestje en voor de liefhebber is er dus iets speciaals in huis :-).

Nu alleen nog Hero Fruit en Co zien te vinden. Op de site staat heel vrolijk dat het in bijna iedere supermarkt in Nederland te vinden is. Behalve dus in dit achterlijke Zevenaar.

3 belichtingen

Rene zei op 26-04-2003 12:55:
Doe mij maar een Ziniz - cola met een vleugje Breezer....


Bas zei op 26-04-2003 13:00:
Je bent welkom Rene :-) De voorraad is wel beperkt (ik kan moeilijk hele kratten halen als ik 1 flesje moet fotograferen)


René Smit zei op 27-04-2003 08:56:
Mmmm.. ik moet maar eens een of twee pakjes koffie komen brengen :) Maar dan moet er wel een hele originele (en het liefst gebruiksrechtenvrije ;)) foto uit komen.... Ben je wel *de* man tijdens je verjaardag. Al die flutdrankjes... Koffie.. mensen leven op Koffie!